Welkom
 
Bent u op zoek naar een betrouwbare auto, bedrijfswagen of brommobiel? Dan bent u bij Garage Hendriks aan het juiste adres! In onze showroom bieden wij betrouwbare occasions van diverse merken en prijsklasses aan. Ook voor nieuwe auto's, bedrijfswagens en brommobielen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij de Bovag, Nationale Autopas en RDW. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan ons bedrijf.  
 
 
Brommobielen
 
Al geruime tijd zijn wij dealer van 45km brommobielen van het merk Ligier. We leveren zowel nieuwe als gebruikte brommobielen van Ligier en andere merken. Onze autotechnici beschikken over ruime ervaring en kennis van deze brommobielen, waardoor we u een compleet pakket aan kunnen bieden van verkoop, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Wij hebben diverse brommobielen op voorraad. Op zoek naar een gebruikte brommobiel? Kijk dan bij onze occasions!  
 
 
Service
 
Garage Hendriks biedt naast verkoop van auto's ook een uitstekende service voor het onderhoud en de reparatie van uw auto. Onze moderne werkplaats en gemotiveerd personeel zijn in staat om ieder merk en type auto in topconditie te brengen en te houden. Daarnaast beschikken wij over een tankstation waar u 24 uur per dag kunt tanken. Ook beschikken wij over moderne zelfservice wasboxen waar u zelf uw auto kunt wassen.  
 
 
Openingstijden
 
Werkplaats en showroom    
     
maandag t/m vrijdag   08.00 - 12.15 en 13.15 - 18.00 uur
zaterdag   08.15 - 12.15 en 13.15 - 16.00 uur
Buiten de openingstijden van de showroom   bezoek op afspraak mogelijk
 
 
Tankstation    
     
dagelijks   24 uur per dag
    met alle bank-, giro- en AVIA-passen
     
     
Wasserette & stofzuigstation    
     
dagelijks   07.30 uur tot 22.00 uur
wasmunten, verkrijgbaar in de wisselautomaat rechts naast de wasserette
wisselautomaat neemt alle € EURO munten en biljetten van 5,10 en 20